This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:
Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)
…or something like this:
The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.
As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!
Marosi Mónika vagyok, szakács, cukrász és vendéglátás szervező.
2017 óta dolgozom a vendéglátásban, elsődlegesen, mint cukrász. Az eltelt évek alatt több formáját is kipróbáltam a vendéglátásnak.
Dolgoztam szállodák konyháján, étterem cukrászati részlegén, és különböző cukrászdák műhelyében. Ezeken a munkahelyeken rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, ami arra ösztönzött, hogy a magam lábára állva saját vállalkozásba kezdjek.
Miért döntöttem így?
Szeretem látni, hogy kinek készítem a süteményeket. Jó érzés tapasztalni a mosolyt és az elégedettséget, amikor a vásárlók visszatérnek, és beszámolnak a torták, desszertek sikeréről.
De legfőképpen azért, mert szeretek alkotni, másoknak örömet szerezni és az elképzeléseimet megvalósítani!
Miért bízhatsz abban, hogy nálam kiváló minőségű terméket fogsz kapni nálam?
Egyrészt azért, mert több rangos versenyen is díjazták már a munkám.
2017-ben a szakma kiváló tanulója lettem, majd ezt követően, még ebben az évben, a prágai Global Chefs Challenge verseny középdöntőjét megnyertük a versenytársammal.
2018-ban a Global Pastry Chef Challenge Malajziában tartott verseny döntőjén pedig 7. helyezést értük el.
Másrészt mindig azt tartom szem előtt, hogy olyan terméket készítsek, amit a családomnak is szívesen odaadnék.
Folyamatosan képzem magam, igyekszem naprakész lenni az új technikákkal és desszertekkel, de nem felejtkezem el arról sem, hogy a régi, jól bevált recepteket is használjam a mindennapokban.
Mit kell tudni rólam?
Okleveles szerkezet építőmérnökként diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen 2021-ben. Talán most arra gondolsz, hogy az következik, hogy diploma után rájöttem, hogy az építőipar nem nekem való, és váltottam. De itt most nem ez jön! 😊
Főállásban az építőiparban dolgozom, nem hagytam el a szakmám, de amikor szükség van rám, segítek a huginak.
Bár teljesen más szakterületen tanultunk és dolgozunk, de a vállalkozásban remekül tudjuk egyesíteni az erőnket és a tudásunkat.
Az én elsődleges feladatom a háttérmunkák elvégzése, szerződések, ajánlatok kiküldése, közösségi oldalak kezelése és a rendezvényekre való kiszállítás.
Időnként a Műhelyben is találkozhatsz velem, amikor cukrász segédként a süteményeket gyártom.