Ez egy mintaoldal. Az oldal különbözik a bejegyzéstől annyiban, hogy az oldal egy állandó tartalmú bejegyzés, ami – a legtöbb sablonnál – a weboldal navigációs részében állandó helyen van. A legtöbb ember olyan Bemutatkozó oldallal kezd, amelyik bemutatja őt, vagy a tevékenységét a weboldal látogatóinak. A Bemutatkozás oldal valami ilyesmi lehet:
Üdvözlet az Olvasóknak! Nappal biciklis pizzafutár vagyok, éjszaka pedig egy törekvő színész-tanonc, ez pedig az én weboldalam.
Budapesten élek és van egy csodálatos német juhász kutyám, aki Velorex névre hallgat. Kedvenc koktélom a Piña Colada, de a Mojitot is nagyon kedvelem. (De, azért az igazi nedű: egy bársonyos vörösbor.)
…vagy valami egészen más:
Az XYZ Bigyó Vállalatot 1971-ben alapították, azóta gyártja a legjobb minőségű bigyókat. A cég központja Budapesten található, ahol több mint 2000 embert foglalkoztatnak, valamint számos közösségi és jótékonysági programban is aktívan résztvesznek.
Új WordPress felhasználóként a Vezérlőpult részre ugorva lehet törölni ezt az oldalt, és létrehozni egy úja oldalt a saját tartalmunk részére. Jó szórakozást!
Marosi Mónika vagyok, szakács, cukrász és vendéglátás szervező.
2017 óta dolgozom a vendéglátásban, elsődlegesen, mint cukrász. Az eltelt évek alatt több formáját is kipróbáltam a vendéglátásnak.
Dolgoztam szállodák konyháján, étterem cukrászati részlegén, és különböző cukrászdák műhelyében. Ezeken a munkahelyeken rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, ami arra ösztönzött, hogy a magam lábára állva saját vállalkozásba kezdjek.
Miért döntöttem így?
Szeretem látni, hogy kinek készítem a süteményeket. Jó érzés tapasztalni a mosolyt és az elégedettséget, amikor a vásárlók visszatérnek, és beszámolnak a torták, desszertek sikeréről.
De legfőképpen azért, mert szeretek alkotni, másoknak örömet szerezni és az elképzeléseimet megvalósítani!
Miért bízhatsz abban, hogy nálam kiváló minőségű terméket fogsz kapni nálam?
Egyrészt azért, mert több rangos versenyen is díjazták már a munkám.
2017-ben a szakma kiváló tanulója lettem, majd ezt követően, még ebben az évben, a prágai Global Chefs Challenge verseny középdöntőjét megnyertük a versenytársammal.
2018-ban a Global Pastry Chef Challenge Malajziában tartott verseny döntőjén pedig 7. helyezést értük el.
Másrészt mindig azt tartom szem előtt, hogy olyan terméket készítsek, amit a családomnak is szívesen odaadnék.
Folyamatosan képzem magam, igyekszem naprakész lenni az új technikákkal és desszertekkel, de nem felejtkezem el arról sem, hogy a régi, jól bevált recepteket is használjam a mindennapokban.
Mit kell tudni rólam?
Okleveles szerkezet építőmérnökként diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen 2021-ben. Talán most arra gondolsz, hogy az következik, hogy diploma után rájöttem, hogy az építőipar nem nekem való, és váltottam. De itt most nem ez jön! 😊
Főállásban az építőiparban dolgozom, nem hagytam el a szakmám, de amikor szükség van rám, segítek a huginak.
Bár teljesen más szakterületen tanultunk és dolgozunk, de a vállalkozásban remekül tudjuk egyesíteni az erőnket és a tudásunkat.
Az én elsődleges feladatom a háttérmunkák elvégzése, szerződések, ajánlatok kiküldése, közösségi oldalak kezelése és a rendezvényekre való kiszállítás.
Időnként a Műhelyben is találkozhatsz velem, amikor cukrász segédként a süteményeket gyártom.